fashion · lifestyle · makeup · outfit · style

OUTFIT IDEA FOR NYE| 1.

IMG_20151227_153057

Hey guys!
Well officially NYE craziness started. We are all planning our looks and we already know where will we celebrate and with who!
My first outfit idea for NYE is for those who will celebrate with colleagues on work party or maybe at family party. Maybe it’s not the most glamorous way but you still need to be noticeable,right? Pick one piece from your closet and combine it with simple other ones so no one could look away from you! Just like I did with this vest. It’s extraordinary and handmade but combined with simple denim skirt, shirt and black heels. And yet it’s still enough to pay attention. Your hair and makeup look should be simple. Click  here for makeup tutorial and have fun at NYE!

IMG_20151227_153035

Ćao ljudi!
Pa zvanićno je počela ludost oko dočeka Nove Godine. Planiramo kako ćemo da izgledamo i već znamo sa kim i gde!
Moja prva ideja za doček je za one koji će slaviti sa kolegama na žurci na poslu ili možda za one koji će slaviti sa svojom rodbinom. Možda nije najfamozniji način da se slavi ali ipak morate ostati primećene, zar ne? Izaberite jedan komad iz vašeg ormana koji je upečatljiv i kombinujte sa drugima koji su jednostavniji. Baš kao što sam ja uradila sa ovim prslukom. Drugačiji je od svakodnevnih i ručno izradjen, ali opet iskombinovan sa jednostavnom teksas suknjom, majicom i crnim štiklama. Garantujem da uspeva dam vam odvuče pažnju! Potruditi se da vam kosa i šminka budu što jednostavniji. Možete kliknuti ovde da bi pogledali tutorial. Uživajte tokom dočeka!

IMG_20151227_153555

IMG_20151227_153054

IMG_20151227_153235

IMG_20151227_153251

Love you guys!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s